TJ Sokol Velké Losiny z. s.

Oficiální stránky TJ Sokol Velké Losiny z. s.
TJ Sokol Velké Losiny z. s.
fotballosiny.sklub.cz

Jiskra Rapotín

9. kolo, Ne 1.10.2023 15:00

VELKÉ LOSINY "A"1
Jiskra Rapotín2

FK Mohelnice

15. kolo, Čt 28.9.2023 16:00

VELKÉ LOSINY "A"1
FK Mohelnice2

VELKÉ LOSINY "A"

8. kolo, Ne 24.9.2023 15:30

Sokol Bohuňovice1
VELKÉ LOSINY "A"2

VELKÉ LOSINY "A"

7. kolo, Ne 17.9.2023 15:30

Sokol Bělotín2
VELKÉ LOSINY "A"0

SK Lipová

6. kolo, Ne 10.9.2023 16:00

VELKÉ LOSINY "A"1
SK Lipová0

VELKÉ LOSINY "A"

5. kolo, Ne 3.9.2023 16:00

SK SULKO Zábřeh 1
VELKÉ LOSINY "A"2

FC Dolany

4. kolo, Ne 27.8.2023 16:30

VELKÉ LOSINY "A"3
FC Dolany5

VELKÉ LOSINY "A"

3. kolo, Ne 20.8.2023 16:30

Sokol Určice3
VELKÉ LOSINY "A"0

TJ Postřelmov

2. kolo, Ne 13.8.2023 17:00

VELKÉ LOSINY "A"2
TJ Postřelmov1

VELKÉ LOSINY "A"

1. kolo, Ne 6.8.2023 17:00

FK Brodek u Př.3
VELKÉ LOSINY "A"0

Sokol Konice

27. kolo, Dnes 17:00

VELKÉ LOSINY "A"
Sokol Konice

VELKÉ LOSINY "A"

28. kolo, Ne 02.06 17:00

FK Medlov
VELKÉ LOSINY "A"

Tatran Litovel

29. kolo, Ne 09.06 17:00

VELKÉ LOSINY "A"
Tatran Litovel

VELKÉ LOSINY "A"

30. kolo, Ne 16.06 17:00

FK Mohelnice
VELKÉ LOSINY "A"

hodnocení činnosti TJ Sokol Velké Losiny z. s. v roce 2023

hodnocení činnosti TJ Sokol Velké Losiny z. s. v roce 2023

 

HODNOCENÍ ČINNOSTI TJ SOKOL VELKÉ LOSINY ZA ROK 2023:

 

Rok 2023 začal jak tradičně hned po novém roce, cvičenky a pilates pravidelně navštěvovaly tělocvičnu, stolní tenis trénoval 5x týdně a víkendech probíhaly zápasy všech mužstev, fotbalová mládež pravidelně začala trénovat po novém roce a v půlce měsíce ledna 2023 se přidaly i muži A a muži B.

 

Ve fotbalovém výboru TJ Sokol Velké Losiny a vedení byla provedena mírná změna o Romana Maňku který se stal fotbalovým šéftrenérem mládeže a poradcem a o Miroslava Ševčíka, který je trenérem brankářů mládeže,

 aktuální složení výboru TJ:

Předseda TJ: Karel Minařík

Členové TJ: Radek Svedek, Milan Grézl, Petr Pořízka, Petr Bláha, Jiří Berka

Revizní orgán TJ: Vladimír Bureš, Milan Havlíček, Eduard Novotný

 

Fotbalový oddíl TJ SOKOL Velké Losiny:

Předseda: Radek Svedek

Sekretář: Milan Grézl

Správce areálu: Vlastimil Starý

Úklid: Martina Berková

Účetní: Bc. Květoslava Minaříková

Poradce a šéftrenér mládeže: Roman Maňka

Trenér brankářů: Miroslav Ševčík

 

Akce pro veřejnost:

První plánovanou akcí TJ Sokol Velké Losiny v roce 2023 bylo zajištění občerstvení na obecním plese VL v Areálu zdraví a pořádání tradičních sokolských Šibřinek, která se těšila hojné účasti. Další akcí spolku byl masopustní pochod na běžkách za účasti masek a krásného zimního počasí. Velkou a úspěšnou akcí spolku kde TJ Sokol zajišťoval jídlo občerstvení, byly Svatojánské slavnosti pořádané obcí Velké Losiny, kde vystupovala kapela QUEENIE. Dále proběhl třetí ročník běhu Velkolosinské 10 konaný 17.11.2022 za účasti 138 běžců z celé republiky. Na závěr roku proběhla „Domácí zabíjačka“, která probíhala za výborné spolupráce s OU Velké Losiny současně s rozsvícením vánočního stromu a svěcením nových přírůstků do betléma na náměstíčku ve Velkých Losinách.

 

Přehled základní činnosti jednotlivých oddílů:

Kopaná: 97 členů a seniorů nad 70 let

Rok 2023 začal zimní přípravou, soustředěním hráčů a několika přípravnými zápasy.

Seznam oddílů:

Mladší přípravka: trenéři Marek Židek, Radek Svedek, Dominik Hatala, Pavel Dostál st. 3x týdně 15:00-17:00        

Starší přípravka: trenér Ladislav Pytel, Vladimír Bureš star. 3x týdně 15:00-17:00

Mladší žáci: trenér Glogar Dominik, Ondřej Žejdlík 3x týdně 15:00-17:00

Dorost: trenéři Navrátil Petr, Milan Kopecký tréninky 3x týdně 17:00-19:00

Muži B: trenér Zdenek Panáček 2x týdně 18:00-20:00                

Muži A: trenér Pospíšil Květoslav, Vladimír Zatloukal tréninky 3x týdně 17:00-19:00

Starší páni: již po dobu dlouhých let se schází každé úterý a pátek v 18:00 až třicet dva bývalých fotbalistů,

 

 

kteří si zahrají fotbálek a potom spolu posedí v klubovně Sokolu Velké Losiny. Starší kategorie šedesát plus se schází v tělocvičně ZŠ každý pátek, kde spolu hrají nohejbal.

Díky těmto nadšencům, které zdobí mnoho brigádnických hodin, je sportovní zázemí a přilehlé prostory v dobré kondici.

 

 

 

Stolní tenis: trenér Jiří Berka, 24 členů.

Oddíl stolního tenisu reprezentují tři mužstva A, B, C, D

Hráči trénují 5x týdně v tělocvičně ZŠ Velké Losiny. Tým A hraje krajskou soutěž 1 a je zatím

na 4 místě tabulky, tým B hraje krajskou soutěž 2 a je na pěkném 7 místě,

tým C hraje okresní soutěž 1 a tým D okresní soutěž 2 je na 5 místě.

 

Pilates: trenérka: Pavla Navaříková, 18 členek

Zajišťuje pravidelné cvičení žen a dorostenek 1x týdně v 18:00 v tělocvičně ZŠ Velké Losiny.

 

Cvičení ženy: trenérka Gabriela Peduzzi, paní Dragounová 24 členek.

Zajišťuje 2x týdně cvičení pro ženy všech věkových kategorií v tělocvičně ZŠ Velké Losiny a každý čtvrtek

se schází v klubovně k příjemnému setkání.

 

Slova sekretáře FO VL: uzavřely jsme fotbalový rok 2023, hráči i funkcionáři mají možnost si odpočinout. Bohužel musíme konstatovat, že podzimní část nám moc nevyšla, ambice našich družstev mužů a dorostu byly určitě vyšší. Příčiny lze u dorostu hledat v tom, že náš dorost patřil ve své soutěži k těm nejmladším. Ze starších žáků přešlo hned deset hráčů do dorostu, přičemž jeden stále patří do kategorie žáků. Umístění na 12. místě zůstalo za očekáváním, přesto naši mladí neodehráli špatné zápasy, dost často se sami svými chybami sráželi výsledkově dolů.

U obou družstev mužů se na výsledcích i umístění podepsala nevídaná marodka, která postihla hráče áčka i béčka. Z béčka museli hráči doplňovat áčko, tím vznikl problém s hráči i v béčku, kde se několik klíčových hráčů zranilo a muselo být doplňováno z dorostu. Jak se říká, všechno špatné je k něčemu dobré a dorostenci si vyzkoušeli, co to je hrát v mužích. Nutno podotknout, že si nevedli vůbec špatně a jejich zapojení se postupně zvyšovalo. Druhá věc je ta, že na zkušenější mužstva to nestačilo výsledkově, ale určitý vklad do budoucna si z těchto zápasů jistě odnesli. Tady je potřeba zdůraznit důležitost béčka mužů, protože slouží jako rezerva, kam můžeme sáhnout v případě nutnosti doplnění pro první mužstvo.

Výsledkově nejlépe si vedli mladší žáci, kteří obsadili 2. místo ve své skupině a kvalifikovali se pro jarní část do skupiny, která bude hrát o 1. místo v okresním přeboru. Toto družstvo vede od mladší přípravky trenér Dominik Glogar, který systematicky hráče připravuje a jeho práce nese ovoce.

Pro nedostatek hráčů jsme nemohli přihlásit starší žáky, takže se soustředíme právě na tuto kategorii, která by snad měla výpadek hráčů překlenout a postupně doplnit i dorostence. Jsme rádi, že se letos podařilo přihlásit obě přípravky přesto, že to zpočátku bylo složité. U starší přípravky je nakonec hráčů dostatek pro bezproblémové odehrání soutěže, u mladší se v průběhu podařilo zaregistrovat tolik hráčů, že bychom zvládli i dvě družstva v soutěži. Výsledky u těchto kategorií nejsou důležité, podstatnější je to, že se podařilo trenérům získat děti pro sportování a zvlášť pro fotbal. Na tréninky chodí kolem třiceti dětí, včetně těch, kteří ještě ani nemohou být zaregistrováni, protože jim ještě nebylo pět let. Velkou podporou jim je velká účast rodičů i prarodičů na trénincích a zápasech, za což jim patří naše velké poděkování. Věřme, že se jim bude dařit čím dál víc.

 

 

 

Teď nás čeká dlouhá zimní přestávka, která skončí 10. března, kdy muži hrají první jarní kolo u nás na hřišti v Losinách. Hráče čeká náročné období, v němž musí nabrat síly na celý kalendářní rok. Příprava mužů začíná zhruba v půlce ledna, kdy proběhne kondiční příprava, kterou si zpestříme několika přípravnými zápasy většinou na umělých plochách.

 

 

                                                                                                                                          

Karel Minařík

Předseda TJ Sokol Velké Losiny z. s.

15.1.2024

Diskuze

Události

Žádné nadcházející události.

Tabulka

1. FK Medlov 10 34:6 28
2. Sokol Bělotín 10 28:9 26
3. Jiskra Rapotín 10 25:15 21
4. FC Želatovice 10 25:14 18
5. FK Mohelnice 10 17:13 17
6. Sokol Čechovice 10 19:16 17
7. FC Dolany 10 17:19 16
8. FK Brodek u Př. 10 22:22 14
9. Sokol Konice 10 13:14 13
10. SK Lipová 10 11:16 13
11. VELKÉ LOSINY "A" 10 12:20 12
12. SK SULKO Zábřeh 10 18:18 11
13. Sokol Bohuňovice 10 12:18 7
14. Tatran Litovel 10 5:30 7
15. TJ Postřelmov 10 7:16 5
16. Sokol Určice 10 8:27 4

Kompletní tabulka

Nejbližší narozeniny

07.07.2024 Petr Navrátil (42)
10.07.2024 Dominik Hatala (34)
16.07.2024 David Hilbert (25)
22.07.2024 Jakub Zatloukal (34)
17.08.2024 Tomáš Indra (30)

Najdete nás na Facebooku

LOGO AGEL
Logo REKOVERA
Michal Víra
KUBÍČEK
HOLBA
Obec Velké Losiny Olomoucký kraj
MŠMT
AUTOBOND
SEFRAN

Počet návštěv: 31967
Posledních 30 dnů: 301 | Posledních 7 dnů: 76 | Poslední den: 3

© 2024 TJ Sokol Velké Losiny z. s. | Všechna práva vyhrazena | fotballosiny@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne